Spectaculaire Opening

Spectaculaire Opening

   

Balanceren tussen hoogbouwflats

Op vrijdag 10 februari opent het Dutch Mountain Film Festival een klimmuur tegen een van de drie hoogbouwflats in Bleijerheide. De flats, die op de nominatie staan om op duurzame wijze gesloopt te worden, vormen ook het decors van een spectaculaire highline-demonstratie. Deze ‘koorddansers’ balanceren op 30 meter hoogte tussen de flats aan de Jonkerbergstraat en de Ursulastraat. Op het dak van de flat hebben highliners uit heel Europa zich verzameld voor een internationale Safety Meeting. Zij zullen via dunne tussen de daken gespannen koorden op 30 meter hoogte balancerend en zonder enige hoogtevrees proberen over te steken. Een spektakel voor toeschouwers met stalen zenuwen en enige moed! De klimmuur en de highliners maken deel uit de van de opening van het zevende DMFF; een flimfestival dat zich volledig toelegt op bergflims. DMFF, HeemWonen, IBA Parkstad en gemeente Kerkrade nodigen iedereen van harte uit om op 10 februari om 17:00 uur bij de demonstratie te zijn. Let op: het is buiten dus neem een dikke jas mee. Locatie: Jonkerbergstraat, Kerkrade (flat C) Meld je aan via facebook of kijk op dmff.eu.
Deze demonstratie is GRATIS toegankelijk! Aanvang: Vrijdag 10 februari, 17.00 uur Locatie: Flat C aan de Jonkerbergstraat
Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

No upcoming events for today

No upcoming events for today

Bestel nu je tickets