Marianne’s dry tool vlog

Workshop: “Vloggen in de bergen”

Zware camera’s zijn niet meer nodig, met je mobieltje kom je in de bergen al een heel eind. De kwaliteit van de beelden is meestal van hoog niveau. Maar daar sta je dan, op die gletsjer, dat smalle pad of in een helling. Je haalt je smartphone tevoorschijn. Wat nu? Waar moet je allemaal rekening mee houden om het thuisfront niet te confronteren met verwarrende filmpjes?

Koen Geurts (filmmaker, appbouwer en docent visuele communicatie bij Zuyd Hogeschool) en Kim Noach (Journalist/camjo bij De Limburger/Limburgs Dagblad) proberen je op weg te helpen richting het mojo-schap. Want een mobiele ‘journalist’ (mojo) kan zowel technisch als qua verhaal een indrukwekkende productie maken en van een wandeling of klim een onvergetelijk verslag nalaten.

Laten we de verwachtingen meteen ook temperen:  Koen en Kim kunnen natuurlijk geen waterdichte garantie geven. Want bergen blijven bergen, met al hun verrassingen.

Geurts en Noach zijn betrokken bij de stichting Media Valley, een media-innovatiecentrum in Sittard, opgericht door De Limburger en Zuyd Hogeschool. Media Valley, dat recent rijkssubsidie kreeg, wil aanjager zijn voor een vitaal medialandschap in Limburg. Voor meer informatie: www.mediavalley.nl

 

Marianne’s dry tool vlog

Deze winter zijn de nederlandse TOP-ijsklimmers Marianne van der Steen & Dennis Van Hoek met hun mooie camperbus onderweg in de alpen op zoek naar mooie uitdagingen en als training voor de internationale ijsklimwedstrijden.

Het DMFF vroeg ze om ons een  een kijkje in het leven van TOP-ijsklimmers te geven. Het begon met een VLOGje en werd een enthousiaste serie. Leef mee met hun  bewogen leven op zoek naar passie!

Laat je inspireren!

Dit jaar tijdens het Dutch Mountain Film Festival 10 t/m 12 Februari besteden we speciale aandacht aan het vloggen in de bergen en drytolen! Film jij ook wel eens in de bergen dan is de workshop “Vloggen in de bergen” echt iets voor jou!

  • GENERATION DRY, Eindelijk weer eens een drytool- & ijsklimfilm die de passie van deze mooie sport weer geeft! De film beleefd zijn internationale première op 11 februari tijdens het MIDDAGprogramma van het DMFF in de DMFF Xreme, Rock Ice & Powder zaal!
  • De Workshop: “Vloggen in de bergen”   is op 11 februari tijdens het MIDDAGprogramma van het DMFF in de zelfde zaal als Generation Dry

 Bestel nu je tickets