DMFF#6 Fotowedstrijd – De winnaar…

De winnaar! Frank Peters

Het Dutch Mountain Film Festival organiseerde in de aanloop naar de vijfde editie van 6 t/m 13 maart 2016 een fotowedstrijd met als thema ‘Back to Basic’.
De uitslag werd bepaald door onze deskundige fotojury bestaande uit Menno Boermans, Andrew Davies, Roger Kengen, Rachel Nilwik, Jac Weerts, met als juryvoorzitter zonder stemrecht Paul Lahaye. Deze vakjury heeft uit alle inzendingen, 10 winnende foto’s geselecteerd. Dat was geen makkelijke opgave!
De winnende foto van Frank Peters laat een eenzaam tentje zien met als decor de Zermatt Matterhorn in een sfeervol maanlicht. Deze foto sluit volledig aan bij het thema ‘Back to Basic’ en is fototechnisch perfect!
Van harte gefeliciteerd Frank!
De 1e prijs is een volledig verzorgd VIP-arrangement voor 2 personen tijdens het weekend van DMFF#6 incl. gratis toegang tot SnowWorld -Outdoor Landgraaf, plaatsing van de winnende foto in het magazine Op Pad en een Santi Summit Vertical jack van 450hpa Outdoor.
De winnende foto is samen met de andere 9 beste foto’s te bewonderen op de DMFF-expositie van 6 t/m 13 maart 2016 in het nieuwe theater bij het Continium op het museumplein in Kerkrade. Hier exposeren ook drie fotografen met ieder een eigen thema.
De hele collectie van de DMFF Fotowedstrijd wordt afgedrukt door Vakcolor Digitaal BV uit Buchten op di-bond.

Nr.2 – Menno Visser

Nr.3 – Jean Michel Crapanzano

Nr.4 – Coen Weesjes

Nr.5 – Stijn Van Hulle

Nr.6 – Amon Croes

Nr.7 – Hannah de Blaeij

Nr.8 – Ruud van der Bliek

Nr.9 – Menno Visser

Nr.10 – Han Veldhuis

Bestel nu je tickets