Bezoekersinformatie

Everything you always wanted to know about DMFF, but were afraid to ask…

Kaartverkoop

2016_DMFF_Superzaterdag_071

Vrijdag 10 februari: Uitreiking DMFF Awards, Openingsfilm ‘Het Bergdorpje’ en muziekfilm ‘Heimatklänge’ in Kerkrade in COLUMBUS|CUBE|CONTINIUM.

Zaterdag 11 februari Summit Saturday in Kerkrade in COLUMBUS|CUBE|CONTINIUM; MIDDAG- en AVOND PROGRAMMA in maar liefst 4 zalen; de Columbus Zaal, Continium Zaal, Hall of Fame en Xtreme Zaal. Met een ticket heeft u toegang tot alle zalen, programma-onderdelen en exposities. De films zijn geprogrammeerd in boeiende filmblokjes. Stel zelf uw programma samen. Let op: VOL = VOL

Zondag 12 en maandag 13 februari zijn we in Heerlen bij Filmhuis De Spiegel.

Kaartjes voor de voorstellingen in Filmhuis De Spiegel in Heerlen en COLUMBUS | CUBE | CONTINIUM in Kerkrade koop je hier > Of aan de kassa.

 

Kaartjes voor de voorstellingen op woensdag 1 en woensdag 15 februari in Apollo Kino in Aken koop je hier en hier > Of wanneer het niet is uitverkocht aan de kassa.

parkstadwinnerliggend

Limburg heeft een rijke historie van fluïde grenzen en ook heden heeft de provincie 351 km. grens met het buitenland en ‘slechts’ 113 km. met de rest van Nederland. Geen wonder dat Limburgers van oudsher over grenzen heen kijken.  Internationaal denken en handelen en het spelen met grenzen zit in het DNA van Limburgers. Het is inherent aan de geschiedenis van de provincie en de plek op de kaart. In het zuiden van Limburg beginnen de bergen: het landschap houd immers niet op bij de grens. Zuid-Limbrug maakt deel uit van een middengebergte: het Rijnlands Leisteenplateau. Aan de voet van dit gebergte is het Dutch Mountain Film Festival thuis.

Overnachten

stwillibrord

Maak van uw bezoek aan het DMFF een lang weekend Zuid-Limburg! Voor het echte berghut gevoel overnacht je in het lager van Scouting St. Willibrord in Kerkrade. Voor slechts €5,20 pp pn kun je hier terecht! (2 slaapruimtes voor 25 man) Wel eigen slaapzak en matje meenemen en even aanmelden hier >

Paradijsvogels

Houdt u van rust en natuur dan is Bergdorpje Vijlen iets voor u! Of wilt u na het zien van de films meteen zelf op de ski’s ? Boek dan in Hotel Snowworld in Landgraaf .

Abdij Rolduc.luchtfoto

Slapen in een eeuwenoud klooster dat kan bij Abdij Rolduc in Kerkrade. Het is het grootste abdijcomplex in de Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land. Gelegen bij de prachtige vallei van het grensriviertje de Worm is het een perfecte uitvalsbasis om het DMFF.

DMFF locaties

Filmhuis de Spiegel

SCHUNCK* / verdieping 5
Bongerd 18
6411 JM Heerlen

COLUMBUS | CUBE | CONTINIUM

Columbus Zaal, Continium Zaal, Hall of Fame, Xtreme Zaal
Museumplein 2
6461 MA Kerkrade
Parkeren Hambosweg

Apollo-Kino&Bar

PONTSTRASSE 141-149
52062 AACHEN(D)

Flatgebouwen a/d Jonkerbergstraat

Jonkerbergstraat, Kerkrade

Galerie Kunstmoes

Benzenraderweg 8
6411 ED Heerlen

SCHUNCK*

Bongerd 18
6411 JM Heerlen

Hoeve Ten Bosch

Cottessen 12
6294 NE Vijlen

Bestel nu je tickets