Bezoekersinformatie

Everything you always wanted to know about DMFF, but were afraid to ask…

Kaartverkoop

parkstadwinnerliggend

Limburg heeft een rijke historie van fluïde grenzen en ook heden heeft de provincie 351 km. grens met het buitenland en ‘slechts’ 113 km. met de rest van Nederland. Geen wonder dat Limburgers van oudsher over grenzen heen kijken.  Internationaal denken en handelen en het spelen met grenzen zit in het DNA van Limburgers. Het is inherent aan de geschiedenis van de provincie en de plek op de kaart. In het zuiden van Limburg beginnen de bergen: het landschap houd immers niet op bij de grens. Zuid-Limbrug maakt deel uit van een middengebergte: het Rijnlands Leisteenplateau. Aan de voet van dit gebergte is het Dutch Mountain Film Festival thuis.

Overnachten

stwillibrord

Maak van uw bezoek aan het DMFF een lang weekend Zuid-Limburg! Voor het echte berghut gevoel overnacht je in het lager van Scouting St. Willibrord in Kerkrade. Voor slechts €5,20 pp pn kun je hier terecht! (2 slaapruimtes voor 25 man) Wel eigen slaapzak en matje meenemen en even aanmelden hier >

Paradijsvogels

Houdt u van rust en natuur dan is Bergdorpje Vijlen iets voor u! Of wilt u na het zien van de films meteen zelf op de ski’s ? Boek dan in Hotel Snowworld in Landgraaf .

DMFF locaties

Filmhuis de Spiegel

SCHUNCK* / verdieping 5
Bongerd 18
6411 JM Heerlen

Royal Theater

Stationsplein 3
6411NE Heerlen

Apollo-Kino&Bar

PONTSTRASSE 141-149
52062 AACHEN(D)

Galerie Kunstmoes

Benzenraderweg 8
6411 ED Heerlen

SCHUNCK*

Bongerd 18
6411 JM Heerlen

Hoeve Ten Bosch

Cottessen 12
6294 NE Vijlen

Bestel nu je tickets